Ingen aktuelle nyheder
  • Lars Kristensen den 13-04-2018
    SKOLEBESTYRELSESVALG 2018
    Kære forældre på Hendriksholm Skole

Onsdag d. 11. april blev der afholdt valgmøde til skolebestyrelsesvalget på Hendriksholm Skole.
    Fremmødet var ikke stort, men tilstrækkeligt til at der blev lavet en valgliste.
    I alt skal der vælges 7 forældre, som skal sidde i skolebestyrelsen på Hendriksholm Skole. På valgmødet blev der valgt 7 personer, som stiller op til de 7 forældrepladser i skolebestyrelsen.

Følgende personer blev valgt:
    Lars Grindsted (nuværende formand og barn på 6. årgang)
    Dorte Weilert (børn på 1. årgang)
    Henriette Kjeldsen (børn på 3. og 6. årgang)
    Thomas Aagaard Raun (børn på 7., 3. og kommende 0. årgang)
    Hector Diaz (barn på 2. årgang)
    Carsten Larsen (barn på kommende 0. årgang)
    Anders Halsø (barn på kommende 0. årgang)

Desuden blev Mickel Hedemand (far til Harald på 0. årgang) valgt som suppleant.

Ovenstående valg er ikke endeligt endnu, idet andre forældre frem til og med d. 25. april  har mulighed for at lave alernative lister. En liste kan også bestå af en enkelt person. Disse lister skal meddeles til undertegnede skoleleder på telefon 36378485/30768485 eller på mail [email protected]

Hvis der fremkommer flere lister, skal der være elektronisk kampvalg d. 14. maj. Hvis der ikke senest d. 25. april fremkommer flere lister, så indtræder ovenstående personer, der blev valgt på valgmødet, i skolebestyrelsen fra august 2018.

Lars Kristensen, skoleleder
    Lars Kristensen den 02-04-2018
    SKOLEBESTYRELSESVALG 2018

Kære forældre på Hendriksholm Skole
    Jeg har vedhæftet et dokument, som orienterer om det forestående skolebestyrelsesvalg.

Lars
    Lars Kristensen den 21-03-2018
    VEDR. STREJKE OG LOCKOUT

Kære alle

Som I måske har hørt eller læst fra medierne, så har forligsinstitutionen udskudt strejke og lockout i 14 dage. Og forhandlingerne er i gang i øjeblikket. Vi vender tilbage, når vi ved noget mere om situationen.

Lars