Ingen aktuelle nyheder
    Ulla Hesselberg den 13-01-2016
    Til forældre med børn i Rødovre Kommunes skoler

Ændring i ferieplanen for skoleåret 2016/2017

Desværre er der en fejl i den vedtagne ferieplan for skoleåret 2016/2017. Forvaltningen har taget udgangspunkt i, at sidste skoledag er den sidste fredag i juni måned. Dette er også korrekt med undtagelse af, når den sidste fredag er den sidste dag i måneden, hvilket gør sig gældende i 2017. I lov om folkeskolen er skoleåret defineret ved, at den første feriedag er den sidste lørdag i juni måned. I 2017 er det således d. 24. juni, hvor den sidste fredag er den 30. juni.

Dette betyder, at vi for at overholde Lov om folkeskolen er nødt til at skubbe skoleåret en uge, således at
    første skoledag bliver mandag den 8. august 2016 og ikke som tidligere meddelt mandag den 15. august.

Jeg er klar over, at det kan være særdeles ubelejligt for nogen, som måske har lagt ferien netop med udgangspunkt i, at skoleåret startede den 15. august. Dette skal jeg naturligvis beklage dybt.

John Kronbak
    Skolechef